Návod, jak opéct topinku, aby křupala a uvnitř byla měkká

Návod, jak opéct topinku, aby křupala a uvnitř byla měkká

Ve spolupráci s IHNED.cz a šéfkuchařem Václavem Fričem vám přinášíme návod na přípravu křupavé, přitom měkké topinky. Věděli jste, že nejlepší chléb na topinky je 2 -3 dny starý?

36023×

 

 

Autor: IHNED.cz

Úvodní foto: Pixabay.com

Zkuste i další výborné recepty

Francouzský toast
(doba přípravy 20 min )

Masový toast na způsob tataráku
(doba přípravy 35 min )

Toast se ztraceným vejcem
(doba přípravy 35 min )

Toast s česnekovým pestem a rajčaty
(doba přípravy 35 min )

Topinka nemusí být nudná! Zkuste tuhle s avokádem a pečenou cizrnou krok za krokem

Topinka v jiném podání. Zkuste náš recept a sami uvidíte, jak si pochutnáte.

Topinka

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz