Vaření.czMagazínNávod, jak opéct topinku, aby křupala a uvnitř byla měkká

Návod, jak opéct topinku, aby křupala a uvnitř byla měkká

Návod, jak opéct topinku, aby křupala a uvnitř byla měkká

Ve spolupráci s IHNED.cz a šéfkuchařem Václavem Fričem vám přinášíme návod na přípravu křupavé, přitom měkké topinky. Věděli jste, že nejlepší chléb na topinky je 2 -3 dny starý?

39566×

 

 

Autor: IHNED.cz

Úvodní foto: Pixabay.com

Zkuste i další výborné recepty

Francouzský toast
(doba přípravy 20 min )

Masový toast na způsob tataráku
(doba přípravy 35 min )

Toast se ztraceným vejcem
(doba přípravy 35 min )

Toast s česnekovým pestem a rajčaty
(doba přípravy 35 min )

Topinka nemusí být nudná! Zkuste tuhle s avokádem a pečenou cizrnou krok za krokem

Topinka v jiném podání. Zkuste náš recept a sami uvidíte, jak si pochutnáte.

Topinka

Na topinky i do sendviče: Podzimní dýňová pomazánka krok za krokem

Tato vynikající pomazánka se skvěle se hodí na topinky, na jednohubky, do sendviče nebo do těstovin. V našem receptu uvidíte, jak si ji připravit krok za krokem.

Na

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena