Vaření.czReceptyToast s česnekovým pestem a rajčaty

Toast s česnekovým pestem a rajčaty

Vyzkoušejte snadný recept na teplou česnekovou chuťovku s pestem z medvědího česneku, bazalky, petrželky a rajčátek, které podáváme na toastech s opečenou slaninou a křepelčím vejcem.


3.918x
35 min

Ingredience

2-3 stroužkyčesnek
150 ganglická slanina
1 hrstbazalka
100 mlpanenský olivový olej
1 hrstčerstvá petrželka
4-5 kscherry rajče
6 kskřepelčí vejce
0.5 baleníbílý toastový chléb
2 hrstěmedvědí česnek

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
kapary
mletý černý pepř

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme pesto. Medvědí česnek, bazalku a zelenou petrželku omyjeme, nasekáme nahrubo a vložíme do mixéru. Přidáme stroužky oloupaného česneku a kapary. Vše osolíme, opepříme a bylinkovou směs rozmixujeme za postupného přilévání olivového oleje dohladka. Cherry rajčata nakrájíme na malé kostičky a vmícháme i se šťávou do pesta. Vše podle potřeby dochutíme a necháme v chladu rozležet. Toasty opečeme nasucho dozlatova. Plátky slaniny opečeme na malém množství oleje do křupava a z křepelčích vajec na výpeku připravíme volská oka. Opečené toasty potřeme pestem s rajčaty, poklademe slaninou a volským okem. Toasty s česnekovým pestem, rajčaty, slaninou a vejci podáváme jako teplou chuťovku při posezení s přáteli.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Toast s česnekovým pestem a rajčaty

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena