Vyzkoušejte snadný recept na teplou česnekovou chuťovku s pestem z medvědího česneku, bazalky, petrželky a rajčátek, které podáváme na toastech s opečenou slaninou a křepelčím vejcem.
2-3 stroužky | česnek |
150 g | anglická slanina |
1 hrst | bazalka |
100 ml | panenský olivový olej |
1 hrst | čerstvá petrželka |
4-5 ks | cherry rajče |
6 ks | křepelčí vejce |
0.5 balení | bílý toastový chléb |
2 hrstě | medvědí česnek |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
kapary | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena