Toast s česnekovým pestem a rajčaty

Vyzkoušejte snadný recept na teplou česnekovou chuťovku s pestem z medvědího česneku, bazalky, petrželky a rajčátek, které podáváme na toastech s opečenou slaninou a křepelčím vejcem.


3.918x
35 min

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme pesto. Medvědí česnek, bazalku a zelenou petrželku omyjeme, nasekáme nahrubo a vložíme do mixéru. Přidáme stroužky oloupaného česneku a kapary. Vše osolíme, opepříme a bylinkovou směs rozmixujeme za postupného přilévání olivového oleje dohladka. Cherry rajčata nakrájíme na malé kostičky a vmícháme i se šťávou do pesta. Vše podle potřeby dochutíme a necháme v chladu rozležet.

Toasty opečeme nasucho dozlatova. Plátky slaniny opečeme na malém množství oleje do křupava a z křepelčích vajec na výpeku připravíme volská oka. Opečené toasty potřeme pestem s rajčaty, poklademe slaninou a volským okem.

Toasty s česnekovým pestem, rajčaty, slaninou a vejci podáváme jako teplou chuťovku při posezení s přáteli.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Toast s česnekovým pestem a rajčaty

Zpět na recept