Vyzkoušejte snadný recept na teplou česnekovou chuťovku s pestem z medvědího česneku, bazalky, petrželky a rajčátek, které podáváme na toastech s opečenou slaninou a křepelčím vejcem.
2-3 stroužky | česnek |
150 g | anglická slanina |
1 hrst | čerstvá bazalka |
100 ml | panenský olivový olej |
1 hrst | čerstvá petrželka |
4-5 ks | cherry rajče |
6 ks | křepelčí vejce |
0.5 balení | bílý toastový chléb |
2 hrstě | medvědí česnek |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
kapary | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.