Jak připravit tatarák? Pracně škrábaná svíčková není povinná

Jak připravit tatarák? Pracně škrábaná svíčková není povinná

V každé restauraci vám tatarák nemusí vždy naškrábat z pravé svíčkové. Chuť jen jemně okořeněného masa dotáhnou kapary. Podívejte se, jak připravuje tatarák šéfkuchař restaurace Čestr.

17580×

 

 

 

Zdroj: Šéfkuchařovy recepty / Aktualne.TV

Úvodní foto: Shutterstock.com 

Další recepty, které doporučujeme vyzkoušet

Tatarák podle Richarda Nováka
(doba přípravy 30 min )

Houbové toasty na způsob tataráku
(doba přípravy 30 min )

Masový toast na způsob tataráku
(doba přípravy 35 min )

Recept na tatarák z lososa krok za krokem

V jednoduchosti je krása, to platí i v kuchyni. Dnes si podle fotonávodu připravíme tataráček z lososa, na který budeme potřebovat jen pár ingrediencí. Pokrm můžeme podávat i jako slavnostní pohoštění pro hosty.

Recept

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena