
Milujete chuť zralých rajčat a chcete vyzkoušet nové recepty? Vybrali jsme pro vás výborné pokrmy, ve kterých si rajčata můžete dopřát jak v čerstvé podobě, tak zapečená, v podobě omáček, polévek, chuťovek a netradičně i v pomazánce.
Špagety s rajčatovou omáčkou a kuřecím masem
(doba přípravy 45 min)

(doba přípravy 90 min)

Rajčatová galetka s parmezánovou krustou
(doba přípravy 60 min)

(doba přípravy 60 min)

Zapečená plněná rajčata s mozzarellou
(doba přípravy 45 min)

(doba přípravy 30 min)

Sušená rajčata nakládaná v oleji
(doba přípravy null min)

Vynikající rajčatová pomazánka
(doba přípravy 15 min)

Výborná rajčatová omáčka na pizzu
(doba přípravy 45 min)

Rajčatový salát s fazolkami a rukolou
(doba přípravy 30 min)

Se zeleninou se dá při vaření kouzlit. Ty nejlepší recepty z čerstvých rajčat
Rajčata jsou v kuchyni zcela nepostradatelná. Pokud milujete chuť zralých rajčat a chcete vyzkoušet nové recepty, máme pro vás tipy na zpracování a výborné pokrmy, ve kterých si rajčata můžete dopřát ve spoustě podob.

Videorecept: Krémová polévka z pečených rajčat podle Anny
Recept na polévku z pečených rajčat je v podstatě vhodný po celý rok. V létě můžete spotřebovat přebytky rajčat ze zahrádky a v zimě použijte rajčata z obchodu. Ta sice nejsou pořádně k jídlu, ale této polévce poslouží úplně stejně jako ta domácí.

Úvodní foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena