Vynikající rajčatová pomazánka

Tuhle pomazánku dělala máma většinou jako večeři a já jsem si na ni vzpomněla, když jsem u řezníka uviděla 84% lyonský salám. Ale na její přípravu lze použít jakýkoliv kvalitní měkký salám a také párečky.


4.25x
15 min
1×

Postup přípravy

A jak na tohle vynikající a zdravé jídlo? Absolutním základem jsou kvalitní suroviny. Potřebujete kvalitní rajčata plné chuti a vůně.

8 rajčat nakrájíme na kostičky, k tomu nakrájíme na nudle (pappardelle) lyonský salám, přidáme 5 vajíček nakrájených na kousky a 1 cibuli nakrájenou na jemno. Pomazánku osolíme, opepříme a přidáme majonézu (nejépe vlastní).

Jako přílohu k rajčatové pomazánce mám svůj škvarkový chléb, protože pomazánka je lowcarb. Výborná je s kváskovým chlebem i bagetou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vynikající rajčatová pomazánka

Zpět na recept