Vůně čerstvých rohlíků, houstiček či pletýnek, té se těžko odolává. Jen se zakousnout! A kdy jindy si dopřát domácí pečivo než o víkendu. Vyhněte se pokusům a při pečení sáhněte po zaručených a vyzkoušených receptech.
Domácí briošky
(doba přípravy 2 hod )
Dobrá domácí veka
(doba přípravy 2 hod )
Francouzská bageta
(doba přípravy 1 h 15 min )
Úžasné domácí rohlíky
(doba přípravy 2 h 30 min )
Pivní rohlíky podle Ládi
(doba přípravy 1 h 30 min )
Kynutý croissant s marmeládou
(doba přípravy 2 hod )
Žitno-pšeničný chléb z domácí pekárny
(doba přípravy 2 hod )
Mazanec s ovocem z domácí pekárny
(doba přípravy )
Dobré domácí koblihy
(doba přípravy 2 h 30 min )
Foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.