Úžasné domácí rohlíky

Recept na rohlíky z domácí pekárny, které chutnají dokonale.


4.6254x
150 min
44×

Postup přípravy

Sádlo necháme rozpustit. V obvyklém pořadí (nejprve tekuté a potom ostatní) dáme suroviny do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí umotáme 10 rohlíků nebo bulek, pletýnek, uzlů, apod. Necháme na plechu cca 15 minut kynout v teple. Potom rohlíky nebo jiné tvary potřeme vlažným mlékem. Sypeme semínky solí, kmínem nebo necháme jen tak bez ničeho a pečeme ve vyhřáté troubě na 210 - 230 °C 10 -15 minut. Na dno dáme kastrůlek s vodou, aby se v troubě vytvořila pára. Úžasné domácí rohlíky přendáme na mřížku a necháme vystydnout.


Zkuste i další recepty pro domácí pekárnu


Recept na francouzskou bagetu z domácí pekárny krok za krokem


Francouzské bagety jsou vynikajícím pečivem pro společné rodinné snídaně a lehké svačiny. Připravte si je snadno podle podrobného FOTORECEPTU.


Recept


Skvělé recepty na domácí pečivo: Upečte si voňavé rohlíky, dalamánky a croissanty


Došlo vám pečivo? Upečte si domácí, ono se mu stejně nic nevyrovná! Připravili jsme pro vás prověřené recepty na domácí rohlíky, dalamánky a houstičky, ale také na nadýchané croissanty, italskou ciabattu a briošky na hamburgery. Nechybí ani kynuté sladké pečivo, které ocení hlavně děti.


Skvělé

user-icon

autor anna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Úžasné domácí rohlíky

Zpět na recept