Naučte se vařit s málem: Růžičková kapusta je vděčnou surovinou

Naučte se vařit s málem: Růžičková kapusta je vděčnou surovinou

Kapustičky jsou plné chuti a dokáží příjemně ozvláštnit zimní jídelníček. Dají se zapékat, smažit, připravit jako příloha s jinou zeleninou a doplnit jimi teplé saláty. Jen je třeba dát si pozor na rozvaření, tím ztratí barvu i chuť. Vyzkoušejte 7 receptů, díky kterým si je zamilujete.

4060×

Zapečená růžičková kapusta s brambory

(doba přípravy 45 min)

Zapečená

Zapečená růžičková kapusta s mletým masem

(doba přípravy 60 min)

Zapečená

Růžičková kapusta v sýrovém těstíčku

(doba přípravy 45 min)

Růžičková

Růžičková kapusta na smetaně

(doba přípravy 20 min)

Růžičková

Vepřová pečeně s růžičkovou kapustou

(doba přípravy 120 min)

Vepřová

Polévka z růžičkové kapusty se slaninou

(doba přípravy 45 min)

Polévka

Smažená růžičková kapusta

(doba přípravy 25 min)

Smažená

Růžičková kapusta zpestří zimní jídelníček

Nutričně hodnotná, přitom dietetická zelenina, která díky obsahu tiaminu a kyseliny listové vhodně nastartuje tělo k činnosti. Ideální pokrm, pokud trpíte poruchami soustředění a nevíte si rady s únavou.

Růžičková

Skvělá kapustová polévka

(doba přípravy 35 min)

Skvělá

Úvodní foto: Shutterstock.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz