Kapustičky jsou plné chuti a dokáží příjemně ozvláštnit jídelníček. Dají se zapékat, smažit, připravit jako příloha s jinou zeleninou a doplnit jimi teplé saláty. Jen je třeba dát si pozor na rozvaření, tím ztratí barvu i chuť. Vyzkoušejte 7 receptů, díky kterým si je zamilujete.
Zapečená růžičková kapusta s brambory
(doba přípravy 45 min)
Zapečená růžičková kapusta s mletým masem
(doba přípravy 60 min)
Růžičková kapusta v sýrovém těstíčku
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 20 min)
Vepřová pečeně s růžičkovou kapustou
(doba přípravy 120 min)
Polévka z růžičkové kapusty se slaninou
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 25 min)
Růžičková kapusta zpestří zimní jídelníček
Nutričně hodnotná, přitom dietetická zelenina, která díky obsahu tiaminu a kyseliny listové vhodně nastartuje tělo k činnosti. Ideální pokrm, pokud trpíte poruchami soustředění a nevíte si rady s únavou.
(doba přípravy 35 min)
Růžičková kapusta zpestří zimní jídelníček
Nutričně hodnotná, přitom dietetická zelenina, která díky obsahu tiaminu a kyseliny listové vhodně nastartuje tělo k činnosti. Ideální pokrm, pokud trpíte poruchami soustředění a nevíte si rady s únavou.
Úvodní foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena