Marmelády a džemy ke konci léta patří: Sáhněte i po netradičních surovinách

Marmelády a džemy ke konci léta patří: Sáhněte i po netradičních surovinách

Jahody, rybíz, meruňky nebo třešně - marmelády a džemy z těchto druhů ovoce zná každý. Ale zkoušeli jste připravit džem z dýně, rajčat, brusinek a hrušek? Máme pro vás prima recepty, které vás chuťově překvapí.

5808×

Jablečno-ostružinová marmeláda
(doba přípravy 35 min )

Kořeněný džem z rajčat
(doba přípravy 1 h 30 min )

Dýňový džem se skořicí
(doba přípravy 45 min )

Malinovo-banánový džem
(doba přípravy 1 hod )

Marmeláda z čerstvých brusinek
(doba přípravy 30 min )

Malinovo-borůvkový džem
(doba přípravy 45 min )

Hruškový džem
(doba přípravy 1 hod )

Uvařte si poctivý šípkový džem krok za krokem

Vyzkoušejte jednoduchý recept na šípkový džem krok za krokem.

Uvařte

Vrhněte se na povidla: Pečená, bez míchání a nejen ta švestková

Milujete také jako my vůni povidel? Rádi je používáte k plnění koláčů a buchet? Pokud ano, nastal ten pravý čas pro jejich přípravu. Připravili jsme pro vás pár receptů na domácí výborná povidla, a to nejen ze švestek, ale také z jiných plodů, které se právě objevují na našich zahrádkách - borůvek, hrušek, jablek i dýní.

Vrhněte

Jednoduchý recept na dýňový džem, kterému neodoláte

Vyzkoušejte lahodné a harmonické spojení chutí! Dýně, skořice, citron a cukr, tak málo stačí, abychom si připravili přímo luxusní džem!

Jednoduchý


Úvodní foto: Markéta v troubě

 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz