Jak na šťavnatý domácí burger?

Jak na šťavnatý domácí burger?

Pravý hamburger se dělá z hovězího, ideálně z hovězího plecka, které je samo o sobě šťavnaté a nedá se vysušit. Masu se pověnujte, ideální je doma čerstvě pomleté v mlýnku na maso (na hrubé zrno). Do masové směsi na burgry nepatří žádné vajíčko ani strouhanka, k ochucení stačí sůl a pepř, nikdy nepřebíjejte základní chuť masa kořením.

Maso
501×

Domácí hamburger z hovězího masa

(doba přípravy 35 min)

Domácí

Kořeněné vepřové hamburgery s jablkem

(doba přípravy 45 min)

Kořeněné

Cheeseburger

(doba přípravy 35 min)

Cheeseburger/

Domácí hamburger s krůtím masem

(doba přípravy 45 min)

Domácí

Rybí burger na grilu

(doba přípravy 45 min)

Rybí

Hovězí burgery s ředkvičkovým dipem

(doba přípravy 45 min)

Hovězí

Texaský BBQ burger s cibulovými kroužky

(doba přípravy 45 min)

Texaský

Rozpalte gril: Bezmasý burger s marinovaným tofu krok za krokem

Recept na vege burger s marinovaným tofu, který skvěle nahradí běžnou masovou verzi.

Rozpalte

Úvodní foto: Shutterstock.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz