Pravý hamburger se dělá z hovězího, ideálně z hovězího plecka, které je samo o sobě šťavnaté a nedá se vysušit. Masu se pověnujte, ideální je doma čerstvě pomleté v mlýnku na maso (na hrubé zrno). Do masové směsi na burgry nepatří žádné vajíčko ani strouhanka, k ochucení stačí sůl a pepř, nikdy nepřebíjejte základní chuť masa kořením.
Domácí hamburger z hovězího masa
(doba přípravy 35 min)
Kořeněné vepřové hamburgery s jablkem
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 35 min)
Domácí hamburger s krůtím masem
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 45 min)
Hovězí burgery s ředkvičkovým dipem
(doba přípravy 45 min)
Texaský BBQ burger s cibulovými kroužky
(doba přípravy 45 min)
Rozpalte gril: Bezmasý burger s marinovaným tofu krok za krokem
Recept na vege burger s marinovaným tofu, který skvěle nahradí běžnou masovou verzi.
Úvodní foto: Shutterstock.com
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena