Dušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích

Dušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích

Pokud máte rádi dušené zelí, máme pro vás pár receptů, které doplní vaši kuchařku. Klasické bílé a červené dušené zelí obohatíme o jablíčko nebo mango, zelí použijeme k přípravě zelných škubánků a šišek, nechybí ani bramborové knedlíky, ke kterým zelí prostě patří.

3669×

Bílé hlávkové zelí dušené
(doba přípravy 45 min )

Opékané zelné škubánky
(doba přípravy 1 hod )

Zelné šišky s mletým masem
(doba přípravy 1 hod )

Plněné bramborové knedlíky se zelím
(doba přípravy 45 min )

Mango-zelí
(doba přípravy 45 min )

Dušené kvašené zelí s jablkem
(doba přípravy 20 min )

Dušené červené zelí
(doba přípravy 25 min )


Foto: Shutterstock.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz