Vaření.czMagazínDušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích

Dušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích

Dušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích

Pokud máte rádi dušené zelí, máme pro vás pár receptů, které doplní vaši kuchařku. Klasické bílé a červené dušené zelí obohatíme o jablíčko nebo mango, zelí použijeme k přípravě zelných škubánků a šišek, nechybí ani bramborové knedlíky, ke kterým zelí prostě patří.

6237×

Bílé hlávkové zelí dušené
(doba přípravy 45 min )

Opékané zelné škubánky
(doba přípravy 1 hod )

Zelné šišky s mletým masem
(doba přípravy 1 hod )

Plněné bramborové knedlíky se zelím
(doba přípravy 45 min )

Mango-zelí
(doba přípravy 45 min )

Dušené kvašené zelí s jablkem
(doba přípravy 20 min )

Dušené červené zelí
(doba přípravy 25 min )

Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem

Recept na dokonalou úpravu červeného zelí s brusinkami, které se skvěle hodí třeba k pečené kachně. Dnes se ho naučíme připravovat krok za krokem.

Dušené

Svatomartinský speciál: Návod na dokonalou hostinu krok za krokem

Svatomartinské slavnosti jsou vlastně takovou generálkou na Vánoce. A každý rok se na ně těší čím dál více lidí. Voňavá pečená husa s křupavou kůrčičkou, nadýchané knedlíky na vícero způsobů a výborné domácí zelí. Když k tomu přidáte ještě husí kaldoun, paštiku a jako sladkou tečku svatomartinské rohlíčky nebo posvícenské koblihy, budete na opěvovanou gastronomickou událost dlouho vzpomínat.

Svatomartinský

Foto: Shutterstock.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena