Pokud máte rádi dušené zelí, máme pro vás pár receptů, které doplní vaši kuchařku. Klasické bílé a červené dušené zelí obohatíme o jablíčko nebo mango, zelí použijeme k přípravě zelných škubánků a šišek, nechybí ani bramborové knedlíky, ke kterým zelí prostě patří.
Bílé hlávkové zelí dušené
(doba přípravy 45 min )
Opékané zelné škubánky
(doba přípravy 1 hod )
Zelné šišky s mletým masem
(doba přípravy 1 hod )
Plněné bramborové knedlíky se zelím
(doba přípravy 45 min )
Mango-zelí
(doba přípravy 45 min )
Dušené kvašené zelí s jablkem
(doba přípravy 20 min )
Dušené červené zelí
(doba přípravy 25 min )
Foto: Shutterstock.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.