Řadit podle
Filtrovat
5.0 16x
Červená řepa jako příloha k pečenému masu, může být i pečené kuře.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
5.0 16x
Vyzkoušejte recept na zdravější přípravu řízků. Budete překvapeni, jak skvěle chutnají, jsou šťavnaté a křupavé na povrchu, i když jsou pečené jen v troubě.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 8x
Snadný recept na přípravu slaného kynutého pečiva se škvarky.
ČÍST VÍCE90min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
5.0 7x
Směs používám na dochucování všech pokrmů připravovaných s paprikou - dršťková polévka, všechny druhy gulášů, pod maso. Jednu dávku dělám i s feferonkami.
ČÍST VÍCE90min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 271x
Těsto, které zvládne i mladá kuchařka. A náplň i přílohu si vybere podle své chuti.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 25 lidí
4.2 10x
Recept na zavaření červené řepy ve sladkokyselém nálevu. Výsledkem je řepa lahodné chuti, vhodná jako příloha k zapékaným pokrmům, do obloh k masitým jídlům a jako doplněk či alternativa k sladkokyselým okurkám.
ČÍST VÍCE120min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena