Roštěnky se skvěle hodí například k nedělnímu obědu. Vyzkoušejte tento recept úpravy roštěnek na divoko.
150 g | slanina |
1 ks | cibule |
3 listy | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
2 dl | červené víno |
1 hrst | sušené houby |
1 kg | nízký roštěnec |
10 kuliček | jalovec koření |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř | |
směs koření na divočinu | |
podle potřeby | |
slunečnicový olej |
autor Markéta v troubě
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.