Vaření.czReceptyRoštěná s fazolkami a šunkou

Roštěná s fazolkami a šunkou

Recept na minutkovou roštěnou, kterou servírujeme se zelenými fazolovými lusky a šunkou. Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory nebo hranolky.


5.02x
30 min
1×

Ingredience

1 lžícemáslo
100 gšunka
3 ksjarní cibulka
mletý černý pepř
4 plátkyhovězí roštěná
350 gčerstvé fazolové lusky

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Zelené fazolky očistíme od stopek a v osolené vodě asi 6 - 8 minut povaříme na skus. Poté fazolky ihned zchladíme ve studené vodě, aby neztratily barvu, poté je  necháme okapat. Cibulku (bílou část) nakrájíme na jemné kostičky a šunku nakrájíme na nudličky. Plátky roštěné zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a okraje nařízneme. Pak maso na oleji po obou stranách opečeme dorůžova, zabalíme do alobalu a uchováme na teple. K výpeku přidáme lžíci másla a cibulku, kterou necháme zesklovatět. Následně přidáme šunku a fazolky, vše prohřejeme a podle chuti osolíme a opepříme. Roštěnou rozdělíme na nahřáté talíře, obložíme fazolkami se šunkou a podáváme se šťouchanými bramborami jako hlavní chod.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roštěná s fazolkami a šunkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena