Plátek dušené roštěnky, položený na bramborách a přelitý načervenalou omáčkou. Maso je ozdobené cibulí osmaženou na slanině a vějířkem z okurky, maso je šťavnaté a přiměřeně měkké.
30 g | sůl |
1750 g | brambory |
300 g | cibule |
800 g | voda |
100 g | rajčatový protlak |
1 g | mletý pepř |
100 g | hladká mouka |
15 g | mletá sladká paprika |
1000 g | hovězí roštěnec |
150 g | škvařené sádlo |
100 g | slanina s kůží |
300 g | kyselé okurky bez nálevu |
autor Josef Brychta
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena