4 stroužky | česnek | |
2 l | voda | |
3 ks | pórek | |
100 ml | panenský olivový olej | |
2 lžičky | mořská sůl | |
0.5 kg | kukuřičná bio krupice | |
200 g | sušená biorajčata v oleji | |
1 ks | oloupaný zázvor | |
4 ks | vejce z ekofarmy | |
podle chuti | ||
---|---|---|
1 lžíce | přírodní sojová omáčka | |
na ozdobu | ||
1 lžíce | pražená dýňová semínka |
Tip na veganskou svačinku: Pečená polenta s dipem krok za krokem
Tip na zdravou svačinu z pečené polenty a dipem z bílého tofu krok za krokem.
Kukuřičná polenta: Tradiční italské jídlo, které se dá zapékat, smažit i připravit na sladko
Zkoušíte rádi nové pokrmy? Nebojíte se experimentovat? Sáhněte v obchodě se zdravou výživou po kukuřičné mouce a připravte si doma polentu.