Nadýchané kynuté těsto: Jaký je rozdíl mezi sušeným a čerstvým droždím a jak s kvasnicemi pracovat
Při přípravě kynutých těst se bez droždí neobejdeme. Bojujete s kynutím, víte, jak použít čerstvé či instantní droždí? Tápete, jak připravit kvásek, jestli je to nutné a kolikrát nechat těsto kynout? Vše si podrobně vysvětlíme.
Chléb je po staletí základem lidského jídelníčku, pro mnohé je nepostradatelnou součástí každodenního života dodnes. Od starověkých civilizací se jeho podoby proměňovaly, ale jeho význam zůstává. Vydejte se na cestu s chlebem, otestujte své znalosti a zjistěte, co všechno o něm víte!
Recept na domácí kváskový chléb krok za krokem
Dnes se naučíme péct úžasný domácí kváskový chléb. Příprava je trochu delší a náročnější, ale výsledek opravdu stojí za to.
Autor:Konvalinka
Zajímavé komentáře
Domácí rohlíky a housky
Skvělé
Komentář k receptu Domácí rohlíky a housky
Komentář k receptu Domácí rohlíky a housky
Skvělé housky.