Vaření.czMagazínZamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

Kedlubny patří mezi nejzdravější a lehce stravitelné druhy košťálové zeleniny, které si zejména na začátku léta můžeme dopřát. Ale jak zařadit kedlubny do jídelníčku tak, aby chutnaly? Věděli jste, že z nich lze připravit i skvělé zelí a bramboráky?

38562×

Maminčino kedlubnové zelí
(doba přípravy 30 min )

Bramboráčky z kedlubny
(doba přípravy 35 min )

Pečené kedlubny se sýrovou náplní
(doba přípravy 45 min )

Rychlé kedlubny na smetaně
(doba přípravy 30 min )

Chléb s kedlubnou
(doba přípravy 10 min )

Smetanová kedlubnová omáčka
(doba přípravy 30 min )

Krémová kedlubnová polévka
(doba přípravy 45 min )

Hovězí maso s mrkví a kedlubnami
(doba přípravy 1 h 15 min )

Maso na kedlubnách v 5 variacích: Neuvěříte, jak skvěle chutná!

Jak zařadit kedlubny do jídelníčku tak, aby chutnaly? Zkoušeli jste někdy tuto košťálovou zeleninu zkombinovat s masem? Budete překvapeni, jak takové kuřecí, vepřové a dokonce i rybí maso právě kedlubna doplní. Vybrali jsme pro vás 5 výborných receptů, které doporučujeme vyzkoušet ke všednímu, ale klidně i k nedělnímu obědu.

Maso
Úvodní foto: Pixabay.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena