Kedlubny patří mezi nejzdravější a lehce stravitelné druhy košťálové zeleniny, které si zejména na začátku léta můžeme dopřát. Ale jak zařadit kedlubny do jídelníčku tak, aby chutnaly? Věděli jste, že z nich lze připravit i skvělé zelí a bramboráky?
Maminčino kedlubnové zelí
(doba přípravy 30 min )
Bramboráčky z kedlubny
(doba přípravy 35 min )
Pečené kedlubny se sýrovou náplní
(doba přípravy 45 min )
Rychlé kedlubny na smetaně
(doba přípravy 30 min )
Chléb s kedlubnou
(doba přípravy 10 min )
Smetanová kedlubnová omáčka
(doba přípravy 30 min )
Krémová kedlubnová polévka
(doba přípravy 45 min )
Hovězí maso s mrkví a kedlubnami
(doba přípravy 1 h 15 min )
Úvodní foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.