Maminčino kedlubnové zelí

Jak využít kedlubny? Připravte si z nich výborné domácí zelí. Recept je velmi jednoduchý.


4.866x
30 min
2×

Postup přípravy

Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Střední cibuli oloupeme a nakrájíme na velmi drobné kostičky.

Cibulku osmahneme na troše oleje, přidáme kedlubny, osolíme, opepříme a okmínujeme. Podlijeme vodou a asi 5 minut dusíme. Do základu na kedlubnové zelí přidáme najemno nastrouhané brambory a znovu dusíme asi 10 minut, až nám zelenina změkne.

Kedlubnové zelí nakonec dochutíme cukrem, octem a podle chuti můžeme ještě přisolit.

Maminčino kedlubnové zelí podáváme jako klasické zelí.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maminčino kedlubnové zelí

Zpět na recept