Vyzkoušejte recept na dušené kuřecí maso s kedlubnou na kmínu. Pokrm podáváme jako hlavní chod.
500 ml | vývar |
2 lžíce | máslo |
0.5 ks | mrkev |
2 lžíce | hladká mouka |
1 ks | cibule (malá) |
3 ks | kuřecí stehenní řízek |
1 ks | velká kedlubna |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
0.5 lžičky | drcený kmín |
mletý černý pepř |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.