Maso na kedlubnách v 5 variacích: Neuvěříte, jak skvěle chutná!

Maso na kedlubnách v 5 variacích: Neuvěříte, jak skvěle chutná!

Jak zařadit kedlubny do jídelníčku tak, aby chutnaly? Zkoušeli jste někdy tuto košťálovou zeleninu zkombinovat s masem? Budete překvapeni, jak takové kuřecí, vepřové a dokonce i rybí maso právě kedlubna doplní. Vybrali jsme pro vás 5 výborných receptů, které doporučujeme vyzkoušet ke všednímu, ale klidně i k nedělnímu obědu.

3817×

Kuřecí na kedlubnách

(doba přípravy 45 min)

Kuřecí

Vepřová plec na kedlubnách

(doba přípravy 75 min)

Vepřová

Pečená treska na kedlubnách

(doba přípravy 30 min)

Pečená

Vepřové na kedlubnách

(doba přípravy 120 min)

Vepřové

Dušená kuřecí směs s kedlubnou

(doba přípravy 45 min)

Dušená

Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

Kedlubny patří mezi nejzdravější a lehce stravitelné druhy košťálové zeleniny, které si zejména na začátku léta můžeme dopřát. Ale jak zařadit kedlubny do jídelníčku tak, aby chutnaly? Věděli jste, že z nich lze připravit i skvělé zelí a bramboráky?

Zamilujte

Úvodní foto: Shutterstock.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz