Bramboráčky z kedlubny

Recept na bramboráčky jinak.


4.611x
35 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 hrnečekolej
2 lžícesůl
1 ksvejce
4 lžícemajoránka
2 kskedlubna
2 lžícemletý pepř
300 ghladká mouka

Postup přípravy

Najemno nastrouháme oloupanou kedlubnu, osolíme a vymačkáme část šťávy. Ke kedlubně rozklepneme vejce, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a majoránku. Nakonec vmícháme mouku. Dáme tolik, aby těsto mělo hustotu klasického těsta na bramboráky. Na rozpáleném oleji smažíme z těsta bramboráčky dozlatova. Bramboráčky z kedlubny podáváme teplé i studené. Podle chuti je můžeme potírat sterilovaným křenem.
user-icon

autor dracula89


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramboráčky z kedlubny

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena