Nejvíce zdraví prospěšných látek se nachází ve slupce a pod slupkou, proto hrušky ideálně konzumujeme neloupané, čerstvé a bez další úpravy. Z hrušek však připravujeme i výborná povidla, marmelády i džemy, zavařujeme je, pečeme z nich koláče a štrúdly, jsou chutné i v kombinaci s masem. Tady jsou ty nejlepší hruškové recepty!
Pečené hrušky s krémem
(doba přípravy 2 hod )
Medová kachna na hruškách
(doba přípravy 2 h 40 min )
Hruškový džem
(doba přípravy 1 hod )
Hruškový štrůdl
(doba přípravy 45 min )
Hruškový koláč s čokoládou
(doba přípravy 1 hod )
Slezský hruškový koláč
(doba přípravy 1 hod )
Hruškový perník
(doba přípravy 1 hod )
Francouzský hruškový koláč s polevou
(doba přípravy 1 h 15 min )
Úvodní foto: Pixabay.com
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena