Parádní recepty z právě dozrávajících hrušek

Parádní recepty z právě dozrávajících hrušek

Nejvíce zdraví prospěšných látek se nachází ve slupce a pod slupkou, proto hrušky ideálně konzumujeme neloupané, čerstvé a bez další úpravy. Z hrušek však připravujeme i výborná povidla, marmelády i džemy, zavařujeme je, pečeme z nich koláče a štrúdly, jsou chutné i v kombinaci s masem. Tady jsou ty nejlepší hruškové recepty!

3426×

Pečené hrušky s krémem
(doba přípravy 2 hod )

Medová kachna na hruškách
(doba přípravy 2 h 40 min )

Hruškový džem
(doba přípravy 1 hod )

Hruškový štrůdl
(doba přípravy 45 min )

Hruškový koláč s čokoládou
(doba přípravy 1 hod )

Slezský hruškový koláč
(doba přípravy 1 hod )

Hruškový perník
(doba přípravy 1 hod )

Francouzský hruškový koláč s polevou
(doba přípravy 1 h 15 min )


Úvodní foto: Pixabay.com

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz