Houbařská sezóna je v plném proudu: Recepty na smaženici z hub 6x jinak

Houbařská sezóna je v plném proudu: Recepty na smaženici z hub 6x jinak

Přinesli jste si z procházky lesem plný košík hub? Byla by škoda nevyužít této sezóny a nepřipravit si z nich tolik oblíbenou smaženici. Přinášíme vám klasické i netradiční recepty.

7953×

Houbová smaženice
(doba přípravy 20 min )

Smaženice bez vajec z pravých hřibů
(doba přípravy 20 min )

Smaženice trošku jinak
(doba přípravy 15 min )

Sedlácká smaženice
(doba přípravy 10 min )

Smaženice z naložených hub
(doba přípravy 10 min )

Klasická houbová smaženice
(doba přípravy 30 min )

A jedna specialita navíc - zkuste smaženici z ředkviček! 

Smaženice z ředkviček podle Dominika Nováka
(doba přípravy 30 min )

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

Češi jsou národem houbařů. Říká se, že všechny houby jsou jedlé, některé však pouze jednou. Ale zanechme černého humoru a ponořme se do článku, který nám přiblíží houby z té zdravotní a kuchařské stránky.

Houby

Úvodní foto: Pixabay.com 

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz