Smaženice trošku jinak

Houby rostou jako po dešti. Vaříme omáčky, polévky a jiná houbová jídla. Vyzkoušejte i tuto báječnou pochoutku.


3.3127x
15 min
1×

Postup přípravy

Houby očistíme, nakrájíme na malé kousky, opláchneme a necháme okapat. Máslo rozpustíme na pánvi, vsypeme houby a dusíme. Po chvíli přidáme koření, osolíme a dusíme doměkka. Vejce rozšleháme s mlékem a když jsou houby měkké, vlijeme do pánve. Mícháme do ztuhnutí a ihned podáváme. Nejlépe s čerstvým pečivem.


Hurá do lesa na houby


Ke konci prázdnin, kdy už se děti začínají těšit na školu, se naše lesy opět plní houbaři. Začíná podzimní sezóna plná hřibů, bedlí i babek. Chopte se košíku a zkuste své štěstí.


Hurá


Houbařská sezóna je v plném proudu: Recepty na smaženici z hub 6x jinak


Přinesli jste si z procházky lesem plný košík hub? Byla by škoda nevyužít této sezóny a nepřipravit si z nich tolik oblíbenou smaženici. Přinášíme vám klasické i netradiční recepty.


Houbařská


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smaženice trošku jinak

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.