Smaženice bez vajec z pravých hřibů

Už jste letos nasbírali pěkných pár kousků? Jistě máte svůj oblíbený recept, jak hříbky zpracovat, tady je ten můj.


4.517x
20 min

Postup přípravy

Pravé hříbky pořádně očistíme, rozkrojíme a nakrájíme na plátky. Větší cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Cibuli osmažíme dorůžova na rozpáleném másle. Přidáme houby, kmín a dusíme pod pokličkou. Nepodléváme, houby pustí vodu samy. Občas zamícháme. Když houby změknou, pokličku odkryjeme, přidáme majoránku, sůl, pepř a ještě krátce podusíme, aby se vydusila všechna voda.

Smaženici z pravých hřibů podáváme s čerstvým chlebem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smaženice bez vajec z pravých hřibů

Zpět na recept