Smaženice z ředkviček podle Dominika Nováka

I když zrovna není houbařská sezóna, lze si pochutnat na ředkvičkové smaženici, která je téměř tak skvělá jako ta z lesních hub. Proto přidávám tento recept mého syna Dominika Nováka.


4.5131x
30 min
5×

Postup přípravy

Větší cibuli nakrájíme nadrobno a ředkvičky nakrájíme na malé kousky.

Cibuli zpěníme na sádle a jakmile začne mírně zlátnout, přidáme nakrájené ředkvičky. Dusíme, dokud ředkvičky nezesklovatí, okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme a mícháme na mírném ohni tak dlouho, dokud nedosáhneme požadované konzistence. Soli je potřeba poměrně dost, protože ředkvičky pohlcují velké množství soli. Je nutné průběžně ochutnávat.

Smaženici z ředkviček podáváme například s čerstvým chlebem nebo celozrnnou bagetou.

Dokonale připravená vajíčka - 6 receptů, které z vaší snídaně udělají nejlepší část dne


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smaženice z ředkviček podle Dominika Nováka

Zpět na recept