I když zrovna není houbařská sezóna, lze si pochutnat na ředkvičkové smaženici, která je téměř tak skvělá jako ta z lesních hub. Proto přidávám tento recept mého syna Dominika Nováka.
10 ks | vejce |
1 ks | cibule |
2 svazky | ředkvičky |
2 lžíce | sádlo |
1 špetka | mletý kmín |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
Ředkvičky, levná a na pěstování nenáročná zelenina s jemně štiplavou chutí, která díky své nízkokalorické hodnotě nesmí chybět v jarním odlehčovacím jídelníčku.
Houbařská sezóna je v plném proudu: Recepty na smaženici z hub 6x jinak
Přinesli jste si z procházky lesem plný košík hub? Byla by škoda nevyužít této sezóny a nepřipravit si z nich tolik oblíbenou smaženici. Přinášíme vám klasické i netradiční recepty.
autor Richard Novák
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena