Vaření.czReceptySmaženice z ředkviček podle Dominika Nováka

Smaženice z ředkviček podle Dominika Nováka

I když zrovna není houbařská sezóna, lze si pochutnat na ředkvičkové smaženici, která je téměř tak skvělá jako ta z lesních hub. Proto přidávám tento recept mého syna Dominika Nováka.


4.5131x
30 min
5×

Ingredience

10 ksvejce
1 kscibule
2 svazkyředkvičky
2 lžícesádlo
1 špetkamletý kmín

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Větší cibuli nakrájíme nadrobno a ředkvičky nakrájíme na malé kousky. Cibuli zpěníme na sádle a jakmile začne mírně zlátnout, přidáme nakrájené ředkvičky. Dusíme, dokud ředkvičky nezesklovatí, okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme a mícháme na mírném ohni tak dlouho, dokud nedosáhneme požadované konzistence. Soli je potřeba poměrně dost, protože ředkvičky pohlcují velké množství soli. Je nutné průběžně ochutnávat. Smaženici z ředkviček podáváme například s čerstvým chlebem nebo celozrnnou bagetou.

Dokonale připravená vajíčka - 6 receptů, které z vaší snídaně udělají nejlepší část dne


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smaženice z ředkviček podle Dominika Nováka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena