Ředkvičková pomazánka s vejci

Lahodná a zdravá pomazánka pro jarní dny.


5.02x
15 min

Postup přípravy

Typicky jarní pomazánku připravíme z jednoho balení tvarohu, trochy majonézy, svazku ředkviček, dvou uvařených vajec, půlky cibule a snítky čerstvé petrželky nebo pažitky.

Tvaroh vyklopíme do misky, přidáme nastrouhaná vejce natvrdo a nastrouhané ředkvičky, nadrobno nasekanou cibuli a petrželku. Dochutíme solí a pepřem. Místo tvarohu a majonézy můžeme použít Lučinu s jogurtem.

Ředkvičková pomazánka s vejci nejlépe chutná na čerstvém chlebu nebo celozrnných bagetkách.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ředkvičková pomazánka s vejci

Zpět na recept