Vaření.czReceptyMáslové glazované ředkvičky

Máslové glazované ředkvičky

Recept na skvělou chuťovku nebo doplněk především k jídlům z hovězího masa.


4.04x
20 min

Postup přípravy

Ředkvičky dáme do kastrůlku a zalijeme vodou tak, aby jí byly ne zcela potopeny. Přidáme cukr a máslo, uvedeme do varu. Povaříme, až se všechna voda odpaří a ředkvičky budou vláčné, ale stále ještě křupavé a hezky lesklé. Tepelnou úpravou získají ředkvičky úplně jinou chuť. Máslové glazované ředkvičky jsou skvělé jako chuťovka nebo doplněk především k jídlům z hovězího masa.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Máslové glazované ředkvičky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena