Dnes si připravíme pomazánku nazvanou mazané ředkvičky. Vyzkoušejte recept na chutnou pomazánku s ředkvičkami a vejcem natvrdo.
2 ks | vejce |
1 svazek | ředkvičky |
na ozdobu | |
---|---|
petrželka | |
podle potřeby | |
pomazánkové máslo |
Dvě vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Svazek ředkviček očistíme a nakrájíme na malé kousky. Kousky ředkviček a vajec smícháme s pomazánkovým máslem. Ředkvičkovou pomazánku mažeme na čerstvý chleba a můžeme ozdobit petrželkou nebo jinak podle chuti.
Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky
Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.
Ředkvičky - nenápadné zeleninové kuličky plné vitamínů
Ředkvičky se dají pěstovat ve sklenících po celý rok, lze si je i po celý rok zakoupit. Ale na jaře stejně chutnají nejlépe. Při nákupu by měla ředkvička mít svěží a zelené drobné listy, pevné a šťavnaté bulvičky.
Ředkvičky, levná a na pěstování nenáročná zelenina s jemně štiplavou chutí, která díky své nízkokalorické hodnotě nesmí chybět v jarním odlehčovacím jídelníčku.
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena