Mazané ředkvičky

Dnes si připravíme pomazánku nazvanou mazané ředkvičky. Vyzkoušejte recept na chutnou pomazánku s ředkvičkami a vejcem natvrdo.


5.011x
20 min
1×

Postup přípravy

Dvě vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Svazek ředkviček očistíme a nakrájíme na malé kousky. Kousky ředkviček a vajec smícháme s pomazánkovým máslem. Ředkvičkovou pomazánku mažeme na čerstvý chleba a můžeme ozdobit petrželkou nebo jinak podle chuti.


Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky


Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.


Zůstalo


Ředkvičky - nenápadné zeleninové kuličky plné vitamínů


Ředkvičky se dají pěstovat ve sklenících po celý rok, lze si je i po celý rok zakoupit. Ale na jaře stejně chutnají nejlépe. Při nákupu by měla ředkvička mít svěží a zelené drobné listy, pevné a šťavnaté bulvičky.


Ředkvičky


Recepty z ředkviček - vsaďte na originalitu a zkuste z nich připravit nejen salát, ale i polévku a smaženici


Ředkvičky, levná a na pěstování nenáročná zelenina s jemně štiplavou chutí, která díky své nízkokalorické hodnotě nesmí chybět v jarním odlehčovacím jídelníčku.


Recepty


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mazané ředkvičky

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká