
Rebarbora je bohatá na kyselinu citronovou a jablečnou, také vitamíny skupiny B, pomáhá při detoxikaci organismu, podporuje metabolismus a posiluje krvetvorbu. Dezertům a moučníkům dodává svěží chuť. A jak využít rebarboru neboli reveň při vaření? Nejlépe do koláče!
Klasický rebarborový koláč z kynutého těsta
(doba přípravy 90 min)

(doba přípravy 90 min)

(doba přípravy 60 min)

Rebarborový koláč s tvarohovou náplní
(doba přípravy 90 min)

(doba přípravy 25 min)

Veganský rebarborový koláč se sněhem krok za krokem
Recept na vynikající veganský rebarborový koláč s nádechem pomerančů a sněhovou čepicí. Naučíme vás ho krok za krokem.

Spojení chutí, které vás bude bavit: Upečte křehký rebarborový koláč s třešněmi
Recept na křehký koláč se sezónním ovocem, který vás naučíme opět krok za krokem.

Drobenkový koláč s jahodami a rebarborou krok za krokem
Rebarbora a jahody si spolu skvěle rozumí. V tomto čistě rostlinném receptu si je připravíme v podobě drobenkového koláče s vanilkovou náplní.

Úvodní foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena