Řadit podle
Filtrovat
5.0 5x
Dušené šťavnaté kančí maso s chutnou šťávou na přelití a domácími bramborovými plackami jako oblíbenou přílohou.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.8 40x
Recept na zvěřinovou delikatesu z kančí kýty a šípkové omáčky.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.7 31x
Špikovaného bažanta lze chutně připravit i na pivě. A samozřejmě na zapití také pivo.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.1 9x
Sváteční recept na kančí kýtu se švestkovou omáčkou podávanou se špekovým knedlíkem.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.9 7x
Recept na přípravu jeleního hřbetu Wellington s kaštanovým pyré a medovou šalotkou.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena