Řadit podle
Filtrovat
3.9 29x
Vyzkoušejte snadný a velmi chutný recept na zapečené plátky brambor s parmazánem a chutí česneku a tymiánu. Brambory připravujeme ve formě na muffiny a podáváme jako chuťovku nebo přílohu k masu či zelenině.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 1075x
Máte rádi jahodové knedlíky? Zkuste tyto, jsou neodolatelné.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 13 lidí
3.5 135x
Jídlo z kategorie levných, neboť jej připravujeme ze zbytků a vajec.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 12 lidí
3.5 84x
Toto je recept od mé babičky na chutnou a vydatnou večeři nebo i netradiční slaný moučník.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.5 84x
Knedlíky tentokráte připravované pouze ze syrových brambor.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.2 11x
Velmi jednoduchý recept na přípravu chutných špaget se slaninou, sýrem a vejci.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 140x
Také nevíte co s bramborami, které vám zbyly od oběda? Připravte si krokety!
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 159x
Recept na vajíčka, kterým se říká ztracená.
ČÍST VÍCE10min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.0 108x
Jednoduše připravené zelí, jako příloha k jitrnicím, jelitům, prejtům nebo pečeným masům.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.0 658x
Tradiční české jídlo, kterému snad nikdo nepohrdne. Knedlíky jsou ozvláštněny houbami a majoránkou.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 120x
Pokud nechcete dělat ztracená vejce jako přílohu, lze je udělat i samostatně, třeba s touto omáčkou.
ČÍST VÍCE15min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 44x
Každý má svůj recept na přípravu tohoto oblíbeného jídla. Zkusila jsem ho připravit ze syrových brambor a jinak již ani nebudu dělat, protože tyto brambory jsou rychlejší a mnohem chutnější než z vařených brambor.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
Recept na kološvárské zelí, jaké jsme kdysi jedli v lahůdkách a restauracích.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena