Každý má svůj recept na přípravu tohoto oblíbeného jídla. Zkusila jsem ho připravit ze syrových brambor a jinak již ani nebudu dělat, protože tyto brambory jsou rychlejší a mnohem chutnější než z vařených brambor.
6 ks | vejce |
1 kg | brambory |
2 ks | cibule |
3 lžíce | slunečnicový olej |
500 ml | hustá zakysaná smetana |
300 g | domácí uzená pikantní klobása |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čerstvě mletý černý pepř |
autor Libchen
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.