Řadit podle
Filtrovat
4.7 324x
Vyhlášený hovězí guláš podle Richarda Nováka. Nejlepší guláše jsou z hovězí kližky, a tak přidávám svůj recept.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 25 lidí
4.7 46x
Pikantní hovězí guláš s chilli a sladkou paprikou.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.7 115x
Recept na můj hovězí kotlíkový guláš, který vždy zaručeně chutná a pořádně zasytí.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.4 26x
Vzpomínáte na guláš v závodce? Toto je recept ZS/1101 podle Normy jídel v závodních jídelnách vydaných ministerstvem vnitřního obchodu v roce 1956.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.4 19x
Jednoduchý bramborový guláš, jehož základem je vepřové ve vlastní šťávě.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.2 5x
Je mnoho receptů a chutí pro přípravu gulášů. Tento je z hovězí kližky s chilli papričkami a čerstvým zázvorem.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 5x
Recept na dobrý guláš z hovězí kližky.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 8x
Zapékaný klasický guláš s těstovinami a sýrem.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 6x
Recept na dobrý a sytý guláš z maďarské pusty.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.9 58x
Recept na guláš z hovězí kližky připravovaný klasickým způsobem, kdy se pomalu dusí na cibuli stejně tolik masa bez mouky a okoření se jen červenou paprikou a má výraznou ostrou chuť.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
2.7 14x
Recept na výborný hovězí guláš. Díky tlakovému hrnci je maso krásně měkké.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena