Vzpomínáte na guláš v závodce? Toto je recept ZS/1101 podle Normy jídel v závodních jídelnách vydaných ministerstvem vnitřního obchodu v roce 1956.
3 dkg | česnek |
30 dkg | sůl |
2.5 kg | cibule |
10 g | kmín |
1 kg | hladká mouka |
10 dkg | rajský protlak |
10 dkg | mletá sladká paprika |
5 g | mletý černý pepř |
5 kg | maso hovězí zadní |
1 kg | stolní olej |
autor Karel Zahradník
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena