Připravili jste velikonoční nádivku? A zůstala vám? Pak ji můžete podávat v toastech se ztraceným vejcem jako lehkou večeři nebo jen tak na chuť.
4 ks | vejce |
50 g | máslo |
1 lžíce | ocet |
8 plátků | bílá veka |
4 plátky | velikonoční masová nádivka |
podle chuti | |
---|---|
1-2 stroužky | česnek |
sůl | |
podle potřeby | |
ledový salát | |
na ozdobu | |
1 lžíce | čerstvá pažitka |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.