Babiččina velikonoční nádivka

U nás oblíbený velikonoční recept od babičky.


4.6255x
60 min
13×

Postup přípravy

Vepřové a uzené maso uvaříme doměkka.

Rohlíky nakrájíme na kostičky, pokropíme vývarem z masa, aby byly mírně nasáklé. Vmícháme žloutky, pepř, sůl, pažitku, majoránku, petrželku a nakonec dotuha ušlehané bílky. Podle chuti můžeme přidat i čerstvé nasekané kopřivy.

Velikonoční nádivku dáme do formy a pečeme 1/2 - 3/4 hodiny.

Babiččinu velikonoční nádivku podáváme podle chuti.

Nebo vyzkoušejte recept krok za krokem na nádivku s kopřivami


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččina velikonoční nádivka

Zpět na recept