Babiččina velikonoční nádivka

U nás oblíbený velikonoční recept od babičky.


4.6255x
60 min
13×

Postup přípravy

Vepřové a uzené maso uvaříme doměkka. Rohlíky nakrájíme na kostičky, pokropíme vývarem z masa, aby byly mírně nasáklé. Vmícháme žloutky, pepř, sůl, pažitku, majoránku, petrželku a nakonec dotuha ušlehané bílky. Podle chuti můžeme přidat i čerstvé nasekané kopřivy.


Velikonoční nádivku dáme do formy a pečeme 1/2 - 3/4 hodiny. Babiččinu velikonoční nádivku podáváme podle chuti.


Další recepty na velikonoční nádivku 


Videorecept: Velikonoční nádivka podle Anny


Není těch vajíček o Velikonocích už nějak moc? Co takhle vyzkoušet nádivku bez vajec a ještě k tomu ve zdravé variantě? Budete určitě mile překvapeni.


Videorecept:


5 nejlepších receptů na velikonoční nádivku: Kterou letos upečete?


Hledáte opravdu dobrý recept na velikonoční nádivku? Ať už je kopřivová, špenátová, s medvědím česnekem, s uzeninou či bez - tyhle recepty jsou podle našich čtenářů nejchutnější. A která vede? Samozřejmě ta od babičky.


5


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččina velikonoční nádivka

Zpět na recept