Vyzkoušejte recept na tlačenku s chutí vajíčkového krému s pažitkou, zdobenou hráškem a baby karotkou. Tip, jak zpracovat vykoledovaná velikonoční vajíčka.
350-400 ml | majonéza |
2 lžíce | zakysaná smetana |
2-3 ks | kyselá okurka |
2 ks | jarní cibulka |
1 lžička | dijonská hořčice |
6 ks | vejce natvrdo |
1 balíček | želatina na vaječnou tlačenku |
1 hrst | čerstvá pažitka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý čerstvý pepř | |
na ozdobu | |
2-3 lžíce | sterilovaný hrášek |
2-3 lžíce | sterilovaná baby karotka |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.