V čem spočívá dokonalost italských omáček aneb Proč nevylévat vodu z vařených těstovin?
Voda z vařených těstovin je běžnou surovinou, kterou italští kuchaři používají při vaření. Těstoviny a omáčky jsou díky ní hladké a krémové - obsahuje totiž škrob, který zahušťuje, emulguje a spojuje chutě. Jak vodu z vařených těstovin využít a kam ji přidávat?
Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem
Recept na velmi oblíbenou boloňskou omáčku, pasta alla bolognese. Směs z mletého masa, zeleniny a těch správných bylinek, která v kombinaci s těstovinami (ideálně špagety) sklidí velký potlesk!

Jedinečné recepty na lasagne: S mletým masem, špenátem i cuketou
Lasagne - typicky italský pokrm, který se dá připravit na nespočet způsobů. S rajčatovým základem, zapékané s bešamelem či sýrovou omáčkou, s masem i bez. Recepty jsou sice časově náročnější, ale odměnou vám bude pokrm, který opravdu chutná a zasytí. Připravili jsme pro vás 8 variant, ze kterých si určitě vyberete pro sebe tu nej.

Boloňská omáčka bez masa s luštěninovými těstovinami krok za krokem
Recept na boloňskou omáčku ve vegetariánské verzi, což jí vůbec neubírá na chuti.

Autor:Bibík




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena