Pokud rádi pečete koláče, připravte si nejdříve tato vynikající povidla ze dvou druhů jablek. Jsou trochu netradičně z jablíček a rajčat, ale výsledná chuť vás příjemně překvapí a jistě je zařadíte do své kuchařky mezi své oblíbené recepty.
Poznámka: Jak je vidět, povidla nemusí být je klasická švestková - dají se připravit také z jablíček, hrušek, borůvek.
Hrušková povidla se hodí do sladkých i slaných jídel. Jak je připravit a které hrušky jsou nejlepší?
Jak zpracovat přezrálé hrušky? Do povidel! Jsou totiž dokonalá nejen do kynutých koláčů, ale i jako doprovod k sýrům či s pečeným vepřovým. Tradiční hrušková povidla vás možná překvapí, kde všude umí zazářit. Pokud máte hrušky a čas, pusťte se do vaření! Složité to opravdu není, recept máme a výsledek za to rozhodně stojí.
Vrhněte se na povidla. Pečená, bez míchání a nejen ta švestková
Milujete také jako my vůni povidel? Rádi je používáte k plnění koláčů a buchet? Pokud ano, nastal ten pravý čas pro jejich přípravu. Připravili jsme pro vás pár receptů na domácí výborná povidla, a to nejen ze švestek, ale také z jiných plodů, které se právě objevují na našich zahrádkách - borůvek, hrušek, jablek i dýní.
Letní ovoce v receptech: Ovocné koláče, marmelády a nepřekonatelná domácí griotka
Jahody, třešně, višně, meruňky, brzy také maliny a rybíz - také už vám letošní úroda tak trochu přerůstá přes hlavu? Máme pro vás pár osvědčených tipů, co s nasbíraným ovocem.
Autor:admin_martina
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena