Vaření.czReceptyPovidla ze dvou druhů jablek

Povidla ze dvou druhů jablek

Pokud rádi pečete koláče, připravte si nejdříve tato vynikající povidla.


4.65x
60 min

Postup přípravy

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a umeleme. Rajská jablka umeleme a přecedíme, abychom se zbavili zrníček. Oba druhy jablek smícháme v hrnci a vaříme přibližně 30 minut. Pak vmícháme cukr, dřeň z vanilkového lusku, rum a vaříme ještě 10 minut. Nakonec dobře vmícháme petol. Tato povidla ze dvou druhů jablek se hodí do buchet i koláčů.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Povidla ze dvou druhů jablek

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena