Plněná vejce s kari

Recept na dánský předkrm na listu salátu. Není to ani moc složité a velice si pochutnáte!


3.01889x
45 min

Ingredience

8 ksvejce
4-6 lžicmajonéza
kari koření

náplň

sůl

na ozdobu

hlávkový salát

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Uvařená vejce zchladíme, oloupeme a podélně rozpůlíme. Žloutky vyjmeme.

Žloutky prolisujeme a smícháme s majonézou, kari kořením a případně i trochou soli. Podle potřeby přidáme majonézu.

Bílky dole rovně seřízneme, aby vejce stála a lehce osolíme. Takto připravené bílky naplníme kari směsí.

Plněná vejce s kari urovnáme na listy hlávkového salátu a můžeme podávat. Plněná vejce s kari nenecháváme dlouho v teple.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněná vejce s kari

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Dánská
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena