Plátky krkovičky na hořčici

Recept na pečené maso v troubě podávané se zelím a knedlíkem.


5.05x
90 min
1×

Postup přípravy

Plátky krkovice naklepeme a po stranách nařizneme aby se nekroutilo. Posílíme posypem směsi provensálských bylinek, potřeme dijonskou hořcicí a pokapeme olivovým olejem. Vše lehce vetřeme do masa.

Na dno pekačku dáme bobkové listy. Maso položíme do pekáče, podlijeme trochou vody a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme pod pokličkou z druhého pekáče asi 1,5 hodiny.

Plátky krkovičky na hořčici podáváme s knedlikem a se zelím. Nejlépe chutná špekový či karlovarský knedlík.
user-icon

autor Oblíbené


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plátky krkovičky na hořčici

Zpět na recept