Krkovička na víně

Recept na krkovičku připravenou na víně s tymiánem a česnekem.


0.00x
120 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
3 svazečkytymián
0.5 dlvíno
1500 gvepřová krkovice

podle chuti

sůl

podle potřeby

hladká mouka

Postup přípravy

Krkovičku omyjeme, osušíme, osolíme a prošpikujeme oloupaným česnekem. Prošpikovanou krkovičku dáme do pekáče, přidáme snítky tymiánu a zalijeme oblíbeným vínem. Krkovičku pečeme pod častým dohledem na 180 °C cca hodinu. Když je krkovička hotová, přelijeme šťávu do hrnce, přisypeme hladkou mouku a necháme projít varem. Krkovičku na víně nakrájíme, rozdělíme na talíře a přelijeme zahuštěnou šťávou. Podáváme s vařenými brambory.
user-icon

autor macova72

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krkovička na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
Kuchařky
Maso

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena