Pikantní uzená žebírka na grilu

Vyzkoušejte si připravit na zahradním grilu ochucená uzená žebírka. Výborná chuťovka k pivu a vínu.


4.420x
60 min

Postup přípravy

Žebírka omyjeme, vložíme do vroucí vody a 5 minut povaříme. Pak je slijeme a necháme okapat.

Z jogurtu, kečupu, tymiánu a prolisovaného česneku vymícháme hladkou směs, kterou žebírka z obou stran potřeme. Pak žebírka důkladně uzavřeme do alobalu pro grilování a na středně horkém grilu pečeme asi 35 - 40 minut.

Propečená uzená žebírka rozdělíme na porce a podáváme s pečivem a grilovanou nebo nakládanou zeleninou.

Špízy na gril v masové i zeleninové variantě


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní uzená žebírka na grilu

Zpět na recept