Pečený losos s rozmarýnem

Pochutnejte si na vynikajícím obědě s vůní pečeného lososa a čerstvého rozmarýnu


3.2233x
25 min
5×

Postup přípravy

Lososa omyjeme, osušíme a nakrájíme na podkovy. Olej smícháme s kořením, jednou otrhanou a jemně posekanou větvičkou rozmarýnu a šťávou z jednoho citronu.

Rybu do této směsi naložíme a necháme alespoň 3 hodiny marinovat.

Troubu předehřejeme na 200°C, lososové podkovy osušíme, dáme do zapékací misky, poklademe plátky másla a 20 minut pečeme.

Podáváme ozdobené snítkou rozmarýnu, plátkem citronu a jako přílohu můžeme zvolit jednu z mnoha bramborových variací. Zde jsou použity plněné zapékané brambory.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečený losos s rozmarýnem

Zpět na recept