Netradičně dobrý tradiční tatarák

Klasický recept na chuťově dokonale vyladěný tatarák s česnekovou topinkou.


4.69x
35 min

Ingredience

1 ksžloutek
1 lžícehořčice
1 lžícerajský protlak

podle chuti

sůl
worcestrová omáčka
mletý černý pepř

podle potřeby

šalotka
olivový olej
500 ghovězí svíčková
okurky cornichons

Postup přípravy

Maso zbavíme šlach, nakrájíme ho na plátky a naškrábeme do misky. Přidáme olivový olej, sůl, pepř, na jemno nakrájenou šalotku, okurky, rajský protlak, hořčici, žloutek a worcestrovou omáčku. Všechno promícháme a podle potřeby ještě dochutíme.

Teď si připravíme topinky - nakrájený chleba pokapeme olivovým olejem a opečeme na grilu.

Hotové topinky potřeme paličkou čerstvého česneku, který jsme rozpůlili a posolili.

Netradičně dobrý tradiční tatarák nandáme na topinku a podáváme.

Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Netradičně dobrý tradiční tatarák

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká