Jak se dělá tvarohová náplň? Záleží, kam ji chceme použít
Tvarohová náplň vypadá na první pohled jednoduše – jenže když je moc řídká, špatně se balí do těsta a při pečení vyteče. A když je naopak suchá, drolí se po upečení v puse a dusí. Jak ji udělat dobře?

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?
Při přípravě kynutých těst je droždí nezbytnou ingrediencí. Máte doma čerstvé či sušené droždí? Nevíte si rady, jak připravit kvásek a kolikrát máte nechat těsto kynout? Vše si podrobně vysvětlíme.

Honzovy buchty: Jak na kynuté těsto, které se vždycky povede?
Upéct dobré kynuté buchty se může zdát složité. Ale s jednoduchým receptem zvládne postup i úplný začátečník. Důležité je pochopit některé zásady a dodržet správný poměr surovin. Když je naplníte povidly, mákem nebo tvarohem, získáte nadýchané buchty jako od babičky!
Odlehčete spíž a zlikvidujte zásoby ořechů i zavařenin: Tipy na sladké náplně do koláčů a buchet
Často máme ve spíži či mrazáku suroviny, které můžeme skvěle využít k pečení buchet, koláčů a dalšího sladkého pečiva. Přinášíme několik tipů, jak zpracovat běžné zásoby a připravit z nich lahodné náplně.
Autor:Michy





Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena