nalezeno 229 receptů
3.0 4x
Recept na chuťově velmi zajímavou omáčku, která se hodí ke studeným pokrmům ze zvěřiny.
ČÍST VÍCE10min | Omáčky | ostatní kuchyně |
3.0 43x
Zvěřina je lahodné maso, které vyžaduje náležité okořenění a promaštění, abychom uvařilli ze zvěřiny skutečnou lahůdku jakou je tento guláš, který má famózní a neopakovatelnou chuť.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
2.8 13x
Recept na velmi chutnou zvěřinovou polévku bohatou na výborné suroviny.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.7 14x
Guláš z jelena je nejlepší z jelení kližky a po odležení chutná výtečně. Recept na osvědčený pokrm z jeleního masa a pravých hřibů dubových.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.0 4x
Recept na kančí (zvěřinová) žebra bez marinády s chutí správné zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Podle receptu můžeme připravit i kančí panenku nebo vepřovou kýtu.
ČÍST VÍCEHlavní chody | ostatní kuchyně |
5.0 2x
Výborné maso z mladého divočáka ve velmi chutné úpravě. Recept vhodný i pro slavnostní příležitosti.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 5x
Dušené šťavnaté kančí maso s chutnou šťávou na přelití a domácími bramborovými plackami jako oblíbenou přílohou.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 2x
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena