Chutný losos s čerstvou petrželkou

Opravdu velmi jednoduchý, ale výborný recept na chutnou rybu.


3.97x
30 min

Postup přípravy

Čtyři čerstvé lososové plátky opláchneme a důkladně osušíme. Mělký talíř pokapeme olivovým olejem a rybí plátky dobře obalíme z obou stran.

V jiném talíři promícháme strouhanku s čerstvě nasekanou petrželkou, solí, mletým pepřem a rybí plátky též dobře obalíme.

Obalené lososové plátky uložíme na plech vyložený pečicím papírem a dáme upéct do trouby předehřáté na 180 °C na 20 minut. Po 10 minutách plátky jemně obrátíme.

Chutného lososa s čerstvou petrželkou před podáváním pokapeme citronovou šťávou.

Chutný losos s čerstvou petrželkou se podává jako hlavní chod s oblíbenou bramborovou přílohou nebo jen se salátem.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chutný losos s čerstvou petrželkou

Zpět na recept